KVV Losser is een betrokken vereniging en daar zijn we trots op! Om dat nog meer te benadrukken is er een Lief & Leed commissie in het leven geroepen. Bob Rikhof en Danielle Steghuis hebben het idee gevat om een extra moment van aandacht te geven aan leden, die dat op een bepaald moment nodig hebben.

Om het Lief & Leed binnen de vereniging goed in beeld te krijgen en praktisch te kunnen coördineren is de afspraak gemaakt dat, met ingang van het nieuwe voetbalseizoen, de (hoofd) leiders van de jeugd- en seniorenteams en de aanspreekpunten van de verschillende commissies (voor de vrijwilligers binnen onze club), de leads doorgeven aan de genoemde commissie. Bob neemt de senioren onder zijn hoede en Danielle de jeugdteams. De aanspreekpunten van de verschillende commissies kunnen contact opnemen met Bob of Danielle.

Op welke momenten geven wij extra aandacht aan onze leden? Dat is bijvoorbeeld in geval van: geboorte, huwelijk, ziekte (op diverse momenten), ernstig ziek en bij overlijden (ook van een 1e graad familielid). Heb je een vraag over een specifiek moment van aandacht? Neem dan contact op met Bob of Danielle.

Bob Rikhof 06 – 54 62 37 04
Danielle Steghuis 06 – 17 42 10 78