Afgelopen vrijdag 31 januari werd door de veteranen afdeling van onze club de dartavond voor de 2e keer georganiseerd.

Met een goede deelname van 66 dartspelers werd in 13 poules gestreden om de felbegeerde beker en eeuwige roem.

Elke wedstrijd in de voorrondes tot aan de halve finale kende dezelfde regels: beginnen op 301, best of three legs en single out. Na de voorrondes gingen de beste twee spelers van elke poule door naar de knockout fase.

Uiteindelijk bleven er vier darters over, te weten Bart Barelds, Rick Roolvink, Kevin Notkamp en Leon Reekers. Onder de bezielende en deskundige leiding van mastercaller Robin Brand ging de finale tussen Kevin Notkamp en Leon Reekers.

Leon Reekers ging uiteindelijk voor de tweede keer in successie met de hoofdprijs aan de haal.

Leon, namens de veteranen afdeling van harte gefeliciteerd met je tweede titel.

Het ligt in de bedoeling om ook volgend jaar weer een dart toernooi te organiseren, dus we hopen alle darters van dit jaar ook volgend jaar weer te mogen begroeten.

Tevens willen we alle sponsoren bedanken voor hun financiƫle bijdrage!

Met sportieve (dart)groeten,
veteranen KVV Losser

PS.: binnenkort komen er meerdere foto’s van de dartavond beschikbaar