In april heeft een periodieke keuring van kunstgrasveld 4 plaatsgevonden door Sportslab BV, een keuringsinstantie die door de KNVB wordt gebruikt om de kwaliteit van de kunstgrasvelden in NL te monitoren.

Kunstgrasveld 4 is het veld de linkerzijde direct als je door de grote poort loopt:

De conclusie uit het rapport is dat “het kunstgras voetbalveld voldoet onder de gemeten omstandigheden aan de normen van NOC*NSF betreffende sportfunctionaliteit, bruikbaarheid en duurzaamheid en voldoet aan de reglementen van de KNVB. De sectie amateur voetbal van de KNVB acht het veld van toepassing voor competitiewedstrijden, bekerwedstrijden, trainingen, vriendschappelijke wedstrijden en toernooien.”

Mooi om te zien dat de onderhoudsinspanningen van onze beheersorganisatie Stichting beheer Exploitatie Accommodatie KVV Losser (SEAK) zijn vruchten afwerpt en we veilig en duurzaam van dit veld gebruik kunnen blijven maken.