Beste jeugdspelers en ouders,

Tot wanneer gaan dit seizoen de jeugdtrainingen door?

In de afgelopen jaren heeft de jeugd steeds tot uiterlijk half juni doorgetraind. Omdat we dit seizoen een tijd niet hebben kunnen trainen willen we dit jaar (deels) langer doorgaan.

De onderbouw (mini’s t/m o12) trainen door t/m 26 juni en hebben een gezamenlijke afsluiting op 27 juni!!

Voor de midden en bovenbouw (o13/o15/o17/o19) wordt er onderscheid gemaakt tussen jongens en meisjes en selectie en niet-selectie.

Voor alle selectieteams (jo13/1 en 2, jo15/1 en 2, jo17/1 en 2, jo19/1 en 2) betekent het dat zij deze week hun laatste training hebben. Vanaf 16 juni t/m 4 juli gaan de nieuwe selectietrainers (15, 17, 19) met grotere groepen trainen om de nieuwe selecties voor volgend seizoen te kunnen vormgeven. De trainers zullen zelf alle kandidaten voor de trainingen uitnodigen.

Alle meisjesteams mogen doortrainen t/m 3 juli, dit geldt ook voor de niet selectieteams bij de jongens (15-3 en 4, 17-3 en 4).

In principe blijft het huidige trainingsschema van kracht, teams waar dit niet voor geldt worden hierover apart geinformeerd.

De teamindeling voor het seizoen ’20-’21 zal op 8 juli via de website bekend gemaakt worden. Vanwege de coronacrisis (het lange tijd niet gewoon kunnen trainen en geen wedstrijden) wordt de indeling net iets later bekend gemaakt dan vorige jaren.

In de maand juli en begin augustus zullen op enkele zaterdagen brede (voetbal)activiteiten verzorgd worden. Nadere info volgt z.s.m. via de site/social media.

De trainingen voor de selectieteams zullen weer beginnen vanaf 10 augustus, alle andere trainingen starten vanaf 17 augustus.

 

Het jeugdbestuur