2 september 2020 bestaat KVV Losser 90 jaar: een mijlpaal waar wij natuurlijk bij stil willen staan! Eind 2018 is er een commissie in het leven geroepen om de activiteiten rondom het jubileumjaar in goede banen te leiden. De commissie bestaat uit: Freddie Kuipers, Karen Heitbaum, Ellen Keur, Nico Gevers, Roy Schoppink, Marc Stehr en Thom Reynsdorff. Zij hebben zich ingezet om voor allen die betrokken zijn bij de voetbalvereniging, leden maar ook de Losserse gemeenschap, een activiteit te organiseren. Dat was geen eenvoudige opgave maar volgens de commissieleden is de invulling van het jubileumjaar goed gelukt.

Activiteiten het hele jaar door
De eerste activiteit was tijdens de nieuwjaarsreceptie en het heeft alle verwachtingen overtroffen. Bijna 100 pupillen hebben een trainingsclinic gevolgd (organisatie door Patrick Bakhuis) en na afloop van de clinic hebben de toppertjes gevoetbald tegen ons eerste elftal: een hilarische wedstrijd!
Onder het genot van een glaasje bubbels zijn vervolgens aan de voorgevel van ons clubgebouw de jubileumvlaggen en het bord met de jubileumactiviteiten feestelijk onthuld. Kijk op de jubileumpagina van de website want daar staat alle informatie over de komende jubileum-activititeiten gepubliceerd.

Nieuwjaarsreceptie
In een overvolle kantine heeft het officiele gedeelte plaatsgevonden: de nieuwjaarsreceptie met de huldiging van een groot aantal jubilarissen. Alle aanwezigen hebben het glas geheven en er is geproost op het nieuwe- en jubileumjaar. Al met al een fantastische kick-off van ons jubileumjaar!