Beste spelers, ouder(s)/verzorger(s), trainers en/of leiders,

Door Corona ligt de voetbal competitie al een aantal weken stil. Vanuit de vereniging zijn er allerlei initiatieven om activiteiten te organiseren die onze jeugd aan het voetballen houdt, doordeweeks en vooral op de zaterdagen.

Lekker 2x in de week trainen en toe werken naar dat prachtige moment in de week: ‘De zaterdag’. Want dan mag je wedstrijdjes spelen en kun je scoren, een mooie sliding maken, een geweldige actie hebben of een prachtige pass.

Hoe mooi is het dan dat er al een aantal zaterdagen gevoetbald wordt bij KVV Losser. Wel onderling, maar het plezier bij de kinderen is er niet minder om. Juichen om elk doelpunt en bij elk tegendoelpunt die bal weer pakken om opnieuw op jacht te gaan naar een doelpunt. Prachtig!

Voor de komende weken staat er iedere zaterdag een activiteit gepland. De activiteiten worden gecommuniceerd via de groepsapp van de teams. Houd die dus goed in de gaten.

Met sportieve groet,
Patrick Bakhuis