Door een 2-1 overwinning gisteravond in Goor tegen Hector heeft Losser zich geplaatst voor de knock-out fase van de Tukker Cup.

In de vorige twee poulewedstrijden wist Losser thuis te winnen van DES uit Nijverdal (2-1) en verloor het verdienstelijk in Vriezenveen van eerste-klasser DOS ’37 (3-1).

Losser was in Goor duidelijk de bovenliggende partij. De gasten, die aantraden met een mix van spelers van onder 19 en eerste selectie, kwamen in de zeer sportieve wedstrijd nog wel op een 1-0 achterstand maar wisten nog voor rust de stand gelijk te trekken. Doelpuntenmaker was centrumspits Ruben Bonte.

Na de hervatting was het eenrichtingverkeer naar het doel van Hector. Met op 5 posities andere spelers wist Losser het veldoverwicht via een doelpunt van Thijs Volker uit te drukken in de verdiende voorsprong. Hoewel dezelfde Thijs Volker nog een 100%-kans niet wist te verzilveren, kwam de voorsprong van Losser niet meer in gevaar.

In de eerste ronde van de knock-out fase treft Losser de sterke tweede klasser Bon Boys uit Haaksbergen. De wedstrijd staat voor dinsdag 3 december in Haaksbergen gepland.