Na de winterstop zal onze jeugdafdeling uitgebreid worden met twee extra teams, de JO8-5 en de JO10-5.

Ook deze kinderen zouden wij graag 2 x per week laten trainen en hiervoor is de hulp van vrijwilligers onmisbaar. Het geven van training aan jeugdteams is een hele leuke bezigheid.  In de afgelopen 2,5 jaar heeft de vereniging gebruik gemaakt van de VTON-voetbalmethodiek. Een toegankelijke, digitale trainersapp die het geven van een leuke training, ook zonder ervaring (!!!) tot een fluitje van een cent maakt. Dus, kun je wekelijks 1 of 2 uurtjes missen en lijkt het je leuk om met een groep enthousiaste voetballers/-sters aan de slag te gaan ? Stuur een email naar jb@kvvlosser.nl en dan nemen wij contact met je op.

Daarnaast zijn wij nog op zoek naar een trainer voor de JO15-4 op de woensdagavond.

Nieuwe uitdagingen op het werk hebben de huidige trainer doen besluiten zijn werkzaamheden na de winsterstop naast zich neer te leggen.

Ben jij een enthousiaste ouder/student/stagiaire die het leuk vind om 1 avond in de week een uur tijd heeft en het leuk vind om met deze leeftijdsgroep te werken laat het ons weten.

Ook bij deze groep kan er gebruik gemaakt worden van de trainersapp VTON.

Stuur een email naar jb@kvvlosser.nl en dan nemen wij contact met je op.