Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om voetballen, voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn: de basisprincipes van het Walking Football. Dinsdag 29 oktober a.s. organiseren de vier voetbalverenigingen ( KVV Losser, AJC’96, Sportclub Overdinkel, Sv De Lutte) bij KVV Losser Bookholtlaan 7, van 10.00-12.00 uur een informatiebijeenkomst/demonstratiewedstrijd Walking Football in samenwerking met Stichting Walking Football Twente Euregio en de Buurtsportcoaches van de Gemeente Losser. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd voor iedereen die kennis wil maken met Walking Football.

De vier voetbalverenigingen in de gemeente Losser willen meer zijn dan alleen een voetbalvereniging en hebben ook het “bewegen en ontmoeten in een groene omgeving” hoog in het vaandel staan. Daar is de nieuwe KNVB voetbalvorm voor 60-plussers “Walking Football” uitermate geschikt voor. Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten. Bewegen, aan je conditie werken en sociale contacten onderhouden. Daarnaast is het een uitgelezen mogelijkheid om (weer) betrokken te zijn bij de voetbalsport én te genieten van de 1e, 2e … èn: de 3e helft!

Tijdens de informatiebijeenkomst wordt er uitleg gegeven over Walking Football en direct een stukje praktijk op het veld. Aan de deelnemers is gevraagd om sportieve kleding mee te nemen maar alleen kijken bestaat ook tot de mogelijkheden. Na de informatiebijeenkomst praten we na over de opgedane ervaringen en zal er gekeken worden naar een geschikte dag, tijd, locatie om Walking Football bij voldoende deelname wekelijks aan te bieden.

Opgeven hoeft niet, gewoon komen is voldoende, de koffie staat klaar! Meer info nodig? Bel dan met: Jurgen Schiphorst, Buurtsportcoach Gemeente Losser telefoonnummer 06 – 18 41 81 00 of mail naar j.schiphorst@losser.nl