SC Enschede 1 – Losser 1: 4-1

Op deze koude en gure zondag moest KVV Losser aantreden tegen Sportclub Enschede. Het verslag van deze wedstrijd is vanuit het KVV Losser perspectief erg kort.

Losser had weinig in te brengen in Enschede en speelde 1 van de slechtste wedstrijden van de afgelopen jaren. In balbezit lukte er vrij weinig en bij balverlies was de ploeg telkens kwetsbaar.

Nadat een aanval van Losser op de eigen 16 wordt onderschept staat de Sp Enschede spits binnen 2 passes alleen voor de keeper en weet hier wel raad mee. Het 2de doelpunt van hetzelfde kaliber, bal verlies voor Losser vlakbij de 16 van de tegenstander en binnen no time de omschakeling en een strakke voorzet waarbij de spits zijn 2de kan binnen tikken. Na een half uur de 3-0 als Losser zijn duels niet wint en uiteindelijk de spits nr 3 achter Martijn Ensink kan tikken. Dat het hierbij blijft is een klein wonder en zonder een noemenswaardige kans voor Losser wordt de rust bereikt.

In de 2de helft staat Losser iets beter en wordt er minder weg gegeven. Uit de 1ste kans van de wedstrijd valt 20 minuten voor tijd ook de 3-1 als een goede voorzet van Sander van der Meer door Sven Pereboom wordt binnen geknikt. Voordat Losser denkt aan terug komen in de wedstrijd ligt de bal er aan de andere kant in. Onnodig balverlies wordt wederom afgestraft door de spits van Sp Enschede. Na 90 minuten vindt de scheids het welletjes en kan Losser zich opmaken voor de 2 laatste potjes voor de winterstop.

Aankomend weekend speelt het thuis tegen Oldenzaal en de week daarop sluit het af met de wedstrijd tegen Avanti.