Losser JO19-2 – AJC JO19-2: 4-1

Na twee gewonnen wedstrijden was het vanmorgen om 12.00 weer feest. KVV losser begon met een lekker ontbijtje bij de auteur. Nadat het team even had gewacht besloten ze de laatkomers te negeren en gewoon te beginnen met eten. Stan Kremer die dacht dat er een grap gemaakt werd ging stug naar het KVV losser veld om daar vervolgens weg te gaan in grote teleurstelling (maar wel met de zilveren eikel in zijn bezit).

De wedstrijd

De warming up begon goed. Nadat de vergeet incidenten waren opgelost konden zowel Jelle als Luc beginnen aan de warming up. De warming up verliep verder rustig. Toen gingen we het moeras in wat ooit het hoofdveld was. De eerste minuten waren erg rommelig van beide kanten maar uiteindelijk wist Luc de ban te breken na een geweldige vrije trap van de aanvoerder. De tweede goal kwam er snel achteraan toen Jorren van  dichtbij onberispelijk het leder tegen de touwen jaagde. De derde goal van losser kwam op naam van de auteur. Na een flitsende actie op de linker flank van Jelle van der heide kon de verdediger (waarvan de naam onbekend is) niks anders doen dan Jelle neerhalen en toen was de penalty geboren. De auteur die ook wel bekend staat als penalty king joeg de bal zonder twijfel tegen de touwen, zo hard zelfs dat de keeper van de tegenstander (die overigens wel de bal had geraakt) later in de wedstrijd uitviel, 3-0 was toen de stand. Tegen de verhouding in werd de 3-1 gemaakt nadat Mike de tegenstander op een zeer domme manier het gras liet voelen, hier maken we dus ook niet veel woorden aan vuil. Verder is er in de eerste helft niks gebeurd buiten Jorren die een RSC uit deed.

De tweede helft

De tweede helft begonnen de KVV jongens vol strijd en dat werd al snel beloond met een goal van onze leenspeler Bhodie. De rest van de tweede helft verliep rustig totdat de auteur werd nageschopt waardoor de vlam in de pan vloog bij de auteur. De scheidsrechter (die een uitstekende partij vloot) gaf de auteur geel, maar de tegenstander was het niet eens met de milde straf voor de auteur en besloot dan ook maar van het veld af te lopen. Hierdoor bleef eindstand van 4-1 op de borden staan…

Dit was het wedstrijd verslag en er rest mij nog maar een ding te zeggen

POAR NEEMN